Back to HOME

Όροι και προϋποθέσεις πωλήσεων

 

 

Το www.rednerium.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου με την επωνυμία "Red Nerium'', και διακριτικό τίτλο Rednerium.gr, Rednerium.com & Nerium.gr που εδρεύει στην Παροικία Πάρου, τ.κ. 844 00, τηλ. 22840 27193 και εκπροσωπείται νόμιμα. Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα Rednerium.com το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rednerium.com. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά τις συναλλαγές μέσω του κόμβου www.rednerium.com. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από το www.rednerium.com εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. 


 

Πνευματικά δικαιώματα

 

Όλο το περιεχόμενο στις ιστοσελίδες www.rednerium.com και http://www.nerium.gr περιλαμβανομένων των σημάτων φωτογραφιών, κειμένων, γραφικών όπως και το λογισμικό ανήκει στο κατάστημα RedNerium ιδιοκτησίας Μυρτώς Παππά και προστατεύεται από το Νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως και από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της ιδιοκτήτριας. Η εμφάνιση των ανωτέρω στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους, παρά μόνο με την έγγραφη άδεια της ιδιοκτήτριας.

 

Παραγγελίες

 

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου με την συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο http://www.nerium.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από το κατάστημα. Σχετική ενημέρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται αυτόματα και στα συστήματα του rednerium.com. Αντίγραφο της παραγγελία σας αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας. Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

 

1. Στις αναγραφόμενες τιμές Λιανικής συμπεριλαμβάνεται το νόμιμο Φ.Π.Α. των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου.

 

2. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

3. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 22840 27193
ή με αποστολή e-mail στο info@rednerium.com.

 

Αλλαγή παραγγελίας

 

Μπορείτε να ακυρώσετε και να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία χωρίς επιπλέον χρέωση αρκεί η παραγγελία να μην βρίσκεται στο στάδιο αποστολής ή έχει παραδοθεί στον μεταφορέα . Στην περίπτωση που ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να ζητήσετε μερική αποστολή ή και επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα που λείπουν (αν έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελία σας) ή με αλλαγή κάποιου άλλου. 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας μας στο 2284027193 ή e-mail στο info@rednerium.com. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Αν ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία όταν τα προϊόντα βρίσκονται στον μεταφορέα είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τα έξοδα αποστολής (αποστολή από προς τον πελάτη και επιστροφή στην εταιρεία).
 Η επιστροφή των χρημάτων εφόσον έχουν καταβληθεί, θα γίνει με τρόπο που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη κατόπιν τηλεφώνου ή e-mail.  

Αποστολή προϊόντων

 

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία μεταφορών. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Το κόστος αποστολής θα αναφέρεται στην παραγγελία σας, αν το δέμα σταλεί αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση ως αναφέρεται. Σε περίπτωση προσφοράς δωρεάν μεταφορικών λόγω διαφημιστικής προωθητικής ενέργειας δεν ισχύουν οι ανωτέρω χρεώσεις. Οι χρεώσεις αυτές που θα αναφέρονται αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών ως δυσπρόσιτη. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης, και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. 
 Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 3 με 5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Το κατάστημα Red Nerium θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται. Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται αιτιολογημένα δεκτές εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

 

Όροι συνεργασίας

 

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος γίνεται άμεση αντικατάσταση κατόπιν συνεννοήσεως την υπεύθυνη του καταστήματος. Όλα τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και ευθύνη του παραλήπτη και με δικά του έξοδα μεταφοράς. Οι αναγραφόμενες τιμές μπορεί να αλλάξουν απροειδοποίητα και η διαθεσιμότητα των προϊόντων δεν καθορίζεται κατά την διαδικασία λήψης της παραγγελίας αλλά κατά την ημερομηνία εκτέλεσης της παραγγελίας.

Περιορισμός ευθύνης: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Red Nerium δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Red Nerium ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λ.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα Red Nerium δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

 

1. Το rednerium.com σας ενημερώνει ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.rednerium.com και http://www.nerium.gr ή όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία το rednerium.com τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας.

 

2. Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με το rednerium.com, τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και/ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες του rednerium.com.

 

3. Το rednerium.com δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας. Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική του χρήση και με τη σύμφωνη γνώμη σας για να σας ενημερώνει για τυχόν νέα προϊόντα, προσφορές κλπ.

 

4. To rednerium.com εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο το rednerium.com μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.

 

5. Το rednerium.com παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. To rednerium.com δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών. Για την επίλυση κάθε διαφοράς από την παρούσα πώληση αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Αθηνών.


 

ONLINE ΑΓΟΡΕΣ

  Επιλέγετε τα προϊόντα σας & προσθέστε τα στο καλάθι των αγορών
  Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, τη μέθοδο πληρωμής
  Επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας

Γυναικεία ρούχα

Φούστες
  Φορέματα
  Μπλούζες
  Παντελόνια